Llegim per passar-ho bé, per gaudir d'una història, per evasió pesonal, per plaer. Llegim per aprendre i guanyar cultura, per informar-nos, per tenir una finestra oberta als coneixements. Llegim per guanyar un element de comunicació, per compartir experiències i acostar-nos als altres Llegim per ser ciutadans del món. (Lola Casas i Jesús González. Llegim?)

dijous, 13 de març del 2014

L'EDUARD DE 4t ENS EXPLICA UN LLIBRE QUE LI HA AGRADAT MOLTÍSSIM!!!



EL FILL DE NEPTÚ

Hola! Em dic Eduard i m’agraden els llibres de mitologia, així que us recomanaré l’últim que m’he llegit. És el Fill de Neptú. Explica la història d'un noi de16 anys, que es diu Percy. És fill d'un déu romà, que no recorda res del seu passat. Aquest noi viu als Estats Units, però un dia es troba en un campament romà.
Quan  arriba al  campament romà, les Gorgones, uns monstres terrorífics amb serps percabells, l'intenten matar. Fugint d'aquests monstres es troba una senyora gran, que en realitat és Juno, la reina dels déus, que li diu que si passa per una porta estaria segur, però no sabria mai qui era realment. També ofereix a en Percy la possibilitat d'anar amb ella a aquest campament i poder saber qui és realment, però això li suposa un patiment que li crearà felicitat.
Aquest llibre és el segon de la saga dels Herois de l'Olimp, que ha servit per fer la pel.lícula PERCY JACKSON I EL LLADRE DEL LLAMP.
 
Us el recomano, sobretot si us agrada la mitologia grega.